Cu acumulator

 1. Scula cu acumulator potrivită pentru găurire și înșurubare

  Marele avantaj al sculelor cu acumulator îl reprezintă libertatea de mișcare. Sunt foarte practice când nu există prize în apropiere. Citiți în continuare pentru o recapitulare generală privind cele mai frecvente scule cu acumulator.
 2. Şurubelniţe cu acumulator

  Aceste scule sunt ideale când vă doriți în mod deosebit o șurubelniță. Șurubelnițele cu acumulator sunt de obicei mai mici și mai compacte decât mașinile de găurit cu acumulator, ceea ce le face foarte practice în spații înguste.
 3. Șurubelnițe cu percuție cu acumulator

  O șurubelniță cu percuție cu acumulator este cea mai bună alegere pentru lucrări în condiții dificile. Setarea de turație mare și puterea ridicată a acesteia vă permit să strângeți și să desfaceți cu ușurință șuruburi mari, șuruburi cu ochi și piulițe.
 4. Mașini de găurit cu acumulator

  Mașinile de găurit cu acumulator sunt utilizate în principal pentru lucrări de înșurubare, dar sunt ideale și pentru găurirea în lemn și metal. Setările dispozitivului de cuplaj – cifrele de pe inelul rotativ – vă permit să strângeți și să slăbiți șuruburile cu foarte mare precizie. Puteți să blocați setarea în timpul găuririi.
 5. Ciocane rotopercutoare cu acumulator

  Mașinile de găurit cu acumulator cu funcție de ciocan rotopercutor merg cu un pas mai departe. Aceste scule pot fi utilizate și pentru a găuri cărămizi și zidărie. Setările dispozitivului de cuplaj – cifrele de pe inelul rotativ – vă permit să strângeți și să slăbiți cu foarte mare precizie. Puteți să blocați setarea în timpul găuririi.
 6. Mașini de găurit SDS cu acumulator

  Mașinile de găurit SDS cu acumulator au altă specialitate. Funcția ciocanului rotopercutor cu mecanism pneumatic înseamnă că mașinile de găurit SDS cu acumulator sunt perfecte pentru găurirea în beton. Când utilizați funcția de găurire fără percuție, aceste scule pot fi utilizate și pentru lucrările obișnuite de găurire. Aveți totuși nevoie de un adaptor „SDS+” special pentru burghiele obișnuite.