Şlefuitoare

 1. De ce tip de șlefuitor am nevoie pentru fiecare operație?

 2. = Rată de îndepărtare
  = Şlefuirea suprafeţelor mari
  = Şlefuirea colţurilor şi a marginilor
  = Şlefuirea suprafeţelor curbate
  = Şlefuirea zonelor greu accesibile
 3. 1) Şlefuitor cu vibraţii

  Maşină de şlefuit cu finisare fină, cu bază de şlefuire dreptunghiulară. Adecvată pentru finisarea fină pe suprafeţe mari, deci această maşină de şlefuit este alegerea potrivită dacă nu aveţi de îndepărtat straturi întregi de vopsea sau de lac.
 4. 2) Şlefuitor Delta

  Maşină de şlefuit cu finisare fină, cu bază de şlefuire triunghiulară mică. Ideală pentru finisarea fină a colţurilor şi a marginilor.
 5. Maşină de şlefuit multifuncţională

  Maşină de şlefuit cu finisare fină, cu bază de şlefuire „în formă de fier”. Adecvată atât pentru suprafeţe mari, cât şi pentru colţuri. Unele maşini de şlefuit multifuncţionale pot fi extinse cu accesorii suplimentare, deci le puteţi utiliza pentru şlefuirea profilurilor şi a altor zone greu accesibile.
 6. 4) Şlefuitor cu excentric

  Maşină de şlefuit cu bază de şlefuire circulară. Adecvată atât pentru finisarea fină, cât şi pentru eliminarea de cantităţi mari de material pe suprafeţe mari. Un avantaj special al acestor maşini de şlefuit este capacitatea acestora de şlefuire a suprafeţelor curbe.
 7. 5) Şlefuitor cu bandă

  Maşină de şlefuit pentru îndepărtarea rapidă a materialului, mai ales pentru îndepărtarea completă a straturilor de vopsea şi de lac.