Grădinărit plăcut

Gama „Urban Series” de unelte pentru grădinărit de la SKIL se asigură că grădinăritul este întotdeauna plăcut, iar uneltele nu ocupă mult spațiu de depozitare.

„Urban Series”
Spațiul este limitat și valoros în zonele urbane, iar această situație devine tot mai acută. Grădinile devin mai mici, astfel că există mai multe balcoane și grădini pe acoperiș. Ceea ce înseamnă mai puțin spațiu necesar pentru depozitare. Uneltele accesibile de grădinărit din gama „Urban Series” sunt proiectate special pentru aceste circumstanțe.
Design care economisește spațiu
Aceste unelte comode nu sunt doar ușor de utilizat, ci sunt și livrate împreună cu soluția unică de „Easy Storage” de la SKIL. Depozitarea acestor unelte este o joacă de copil. Sunt proiectate cu atenție pentru a ocupa un spațiu minim. Astfel, este mult mai ușor să vă păstrați garajul, magazia sau dulapul curate și ordonate.
Depozitare ușoară
Uneltele mici de grădinărit sunt furnizate împreună cu un cârlig comod „Easy Storage” pentru a le agăța pe perete. Cârligele pot fi conectate între ele pentru a așeza unelte una lângă cealaltă. Uneltele mari au propriile caracteristici speciale de design. De exemplu, mașinile de tuns iarba sunt însoțite de un stabilizator propriu, care le permite să fie depozitate în poziție verticală pe perete.
Ușor de utilizat și ușor de depozitat

Acestea fiind spuse, uneltele de grădinărit din gama „Urban Series” de la SKIL sunt foarte utile, ajutându-vă să aveți o grădină bine întreținută. Dispozitiv de spălare sub presiune, mașină de tuns iarba, suflantă de grădină sau mașină de tuns garduri vii: găsiți orice aveți nevoie aici, în gama completă de unelte electrice de grădinărit de la SKIL.