Unelte electrice profesionale SKIL Masters

SKIL Masters: scule profesionale pentru utilizatori profesionişti!
SKIL Masters sunt scule profesionale pentru utilizatori profesionişti! Acestea sunt rezultatul celor peste 90 de ani de experienţă în proiectarea şi dezvoltarea de scule adecvate diverselor lucrări. Experienţă care începe tocmai cu legendarul Skilsaw, ferăstrăul circular inventat de SKIL în 1924.

În această perioadă, am învăţat ce funcţionează şi ce nu funcţionează. Aceasta o dovedesc numeroasele teste şi verificări independente, în urma cărora SKIL a câştigat adesea premii importante, precum „Cea mai accesibilă alegere”, „Cea mai bună achiziţie” şi „Cea mai bună recomandare”. Aceste premii confirmă faptul că SKIL s-a concentrat dintotdeauna pe dezvoltare şi pe producţie: o calitate înaltă a produselor, în permanenţă.

Experienţă de peste 90 de ani
La SKIL, ne ocupăm de peste 90 de ani cu producţia de scule electrice în care integrăm tehnologie de ultimă generaţie. Aceasta înseamnă că dispunem de cunoştinţe unice despre ceea ce îşi doresc cu adevărat utilizatorii de scule electrice profesionale. Mai exact, este vorba de scule funcţionale care combină robusteţea, manevrarea uşoară şi eficientă şi un raport excelent calitate/preţ. Totul pentru ca dvs. să vă puteţi concentra asupra finalizării lucrării în cel mai scurt timp posibil!

Fiabilitate demonstrată
Ştim că doriţi să vă puteţi baza pe sculele dvs. electrice şi că aveţi nevoie de ele pentru a lucra în orice condiţii, zi de zi. Acesta este motivul pentru care producem scule fiabile şi robuste. Un exemplu ar fi utilizarea metalului la numeroase componente importante, precum carcasele frontale. Iar cel mai important este faptul că această calitate profesională este oferită la un preţ foarte accesibil.

SKIL Masters înseamnă scule electrice profesionale care duc lucrul la bun sfârşit în condiţii dificile de lucru.

Aceasta înseamnă:

  • Scule electrice rezistente pe care puteţi conta oricând 
  • Scule electrice uşor de manevrat, care vă permit să economisiţi timp şi să vă concentraţi asupra lucrului 
  • Scule electrice care vă oferă o combinaţie optimă între performanţă şi valoare 

Puteţi beneficia de know-how-ul, fiabilitatea, performanţele şi valoarea prezente în fiecare sculă SKIL Masters. Veţi găsi produsele SKIL Masters în toate categoriile principale de scule electrice. Verificaţi la Produse pentru a găsi sculele SKIL Masters de care aveţi pentru munca dvs.!

SKIL Europe este membră EPTA (European Power Tool Association)