Pentru scule în care puteţi avea încredere
La SKIL, calitatea superioară nu este negociabilă. De aceea, vă oferim întotdeauna o garanție standard la toate produsele, fie că sunt unelte electrice sau unelte de măsurare.
Garanție practică

Dacă unealta dumneavoastră SKILL nu funcționează corespunzător, vă ușurăm repararea sau înlocuirea acesteia. Garanția noastră practică înseamnă că:

  • Nu trebuie să vă înregistrați
  • Nu trebuie să vă împărtășiți datele cu caracter personal
  • Nu există subterfugii
Garanție de 5 ani pentru uneltele fără perii

Uneltele noastre fără perii sunt mai puternice și mai eficiente decât uneltele comparabile antrenate de motoare cu perii. De asemenea, se uzează mai lent, întrucât motorul nu generează frecare. Avem atâta încredere în calitatea superioară a uneltelor noastre cu motor fără perii încât vă acordăm o garanție standard de 5 ani (1 an pentru uz profesional sau similar).

Garanție standard de 3 ani pentru uneltele SKIL
Vă bucurați de o garanție standard de 3 ani (1 an pentru uz profesional sau similar). Aceasta înseamnă că vă reparăm sau înlocuim unealta gratuit, pe perioada valabilității garanției, în cazul unei erori de fabricație sau materiale.
Garanție pentru baterie
Vă oferim o garanție standard de 6 luni pentru bateriile noastre. Aceasta se extinde la 2 ani pentru bateriile noastre ActivCell™ și la 3 ani întregi pentru bateriile Keep Cool™. Pentru uzul profesional sau similar, toate bateriile vin cu o garanție de 6 luni.