SKIL ‘Urban Mower’

Maşină de tuns iarba manevrabilă, ușoară, pentru o experiență plăcută
SKIL ‘Urban Mower’ este ideală pentru grădinile urbane. Este o maşină de tuns iarbă unică, cu roți pivotante în față, pentru manevrabilitatea optimă. Cu o masă de numai 4,3, este foarte compactă și ușoară. Aproape că nu cere spațiu în șopron, datorită construcției unice ‘Easy Storage’ al firmei SKIL. Motorul eficace, de mare viteză taie iarba cu rezultate optime. Mașina ‘Urban Mower’ se livrează împreună cu un coș colector și cu lame de rezervă.

Manevrabilitate extremă pentru grădinile urbane
SKIL ‘Urban Mower’ este construită în special pentru gazon de până la 50 m². Funcțiile practice transformă tunsul într-o muncă fără efort! Pentru manevrare simplă prin grădină, SKIL ‘Urban Mower’ este echipată cu roți unice, pivotante în față. Nu mai este cazul să vă întoarceți ridicând o maşină grea la capătul cursei, iar ocolirea obiectelor din grădină niciodată n-a fost mai simplă!

Funcții convenabile pentru un confort de lucru sporit
Mașina de tuns iarba este prevăzută cu un mâner inteligent, cu trei poziții diferite, pentru un confort sporit: deplasare ‘(D)’, parcare ‘(P)’ și depozitare ‘(S)’. Pentru confortul optim de lucru, mânerul asigură o înălțime flexibilă de lucru, potrivită pentru orice talie. Coșul colector se poate demonta, goli și re-instala cu o singură mână: este cea mai simplă soluție pentru golirea coșului colector de piață! Mașina ‘Urban Mower’ se livrează cu lame de rezervă, oferind mulți ani de plăcere în îngrijirea gazonului.