SKIL Unelte de grădină

Unelte de grădinărit marca SKIL: uşor de utilizat şi depozitat

Uneltele de grădinărit marca SKIL din „seria urbană” oferă soluţii convenabile pentru întreţinerea grădinii dvs. Indiferent dacă doriţi un dispozitiv de spălare sub presiune, o maşină de tuns iarba, un aspirator de frunze sau un trimmer pentru gard viu, aici veţi găsi gama completă de scule electrice SKIL pentru grădina dvs.

Utilizare unelte

Cum se înlocuieşte lama de tăiere a unei maşini de tuns iarba?

  1. Cum se înlocuieşte lama de tăiere a unei maşini de tuns iarba?
    Utilizarea unei maşini electrice de tuns iarba este uşoară, dar ce faceţi dacă lama de tăiere se deteriorează sau se toceşte? Este foarte uşor să înlocuiţi chiar dvs. lama de tăiere după ce aflaţi cum se realizează această operaţie. Urmăriţi clipul nostru video pentru a afla cum. SKIL ajută!

Cum se înlocuieşte tamburul unei cositori portabile?

  1. Cum se înlocuieşte tamburul unei cositori portabile?
    O cositoare portabilă este unealta ideală pentru tăierea marginilor gazonului dvs. Urmăriţi acest videoclip pentru a învăţa să înlocuiţi tamburul unei cositoare. SKIL ajută!

Cum se reînfăşoară şnurul pe tamburul unei cositori portabile?

  1. Cum se reînfăşoară şnurul pe tamburul unei cositori portabile?
    O cositoare portabilă este unealta ideală pentru tăierea marginilor gazonului dvs. Din când în când, şnurul cositorii portabile se va bloca în capacul tamburului. Reînfăşurarea şnurului poate fi o sarcină frustrantă, însă nu trebuie neapărat să fie astfel. SKIL vă prezintă modul de reînfăşurare a tamburului unei cositori portabile.

Vaiheittaiset ohjeet ja tee-se-itse-vinkit