SKIL presents...
SKIL prezintă...
Multe unelte inovatoare cu şi fără fir au fost adăugate la gama curentă de burghie, ferăstraie, şlefuitoarele şi alte unelte electrice.
More than tools
Nu doar unelte

SKIL duce bricolajul la nivelul următor cu noua gamă de produse şi sigla restilizată. Noua gamă roşie se concentrează să vă ofere cea mai bună experienţă pentru a termina rapid lucrările de bricolaj zilnice. SKIL continuă să vă ajute şi în timpul lucrului, cu gama largă de sfaturi şi trucuri de bricolaj.

#SKILhelps

Orice sculă. Orice lucrare. O singură baterie.

20V Max Energy Platform: sistemul de acumulator flexibil este inima noului portofoliu. Acumulatoarele sunt concepute să aibă performanţe înalte şi să se potrivească cu toate uneltele Energy Platform care dispun sau nu de acumulator. Acesta vă oferă flexibilitatea de a adăuga mai multe unelte în colecţia proprie, pentru a le utiliza cu acumulatorul şi încărcătorul existente.

ActivCell™: Intelligent Power Management
ActivCell™: Managementul inteligent al energiei
Toate acumulatoarele sunt echipate cu ActivCell™ pentru a asigura energie mai constantă. Tehnologia noastră brevetată are rolul de a optimiza utilizarea energiei, prevenind supraîncălzirea şi maximizând performanţa.
Innovations
Inovaţii
SKIL se concentrează pe confort, inovaţie şi calitate. Acestea sunt atributele cheie ale uneltelor remarcabile care stabilesc un standard mai înalt privind designul, tehnologia şi uşurinţa de utilizare. Noua noastră gamă include numeroase inovaţii patentate, inclusiv şlefuitoarele fără filtru cu tehnologia X-Flow de colectare a prafului şi ferăstraiele verticale cu lumina de lucru 180° LED. Nu doar unelte. SKIL simplifică totul.
For tools you can trust
Pentru scule în care puteţi avea încredere
Toate uneltele SKIL dispun de o garanţie standard de 3 ani. Nu este necesară înregistrarea!