Orice unealtă. Orice lucrare. O singură baterie.

PWRCORE, sistemul nostru de baterii, lider în domeniu, este plin de inovații inteligente pentru a oferi o putere optimă pentru fiecare lucrare. Pentru o flexibilitate maximă, fiecare gamă de baterii avansate și încărcătoare de mare viteză este 100% compatibilă cu toate uneltele de putere și de grădină SKIL corespunzătoare.

Descoperiți produsele PWRCORE

ActivCell™ Gestionarea inteligentă a energiei

Fiecare baterie SKIL avansată este echipată cu tehnologia patentată ActivCell™. Sistemul inteligent de gestionare a energiei monitorizează în mod constant tensiunea, temperatura și curentul bateriei, asigurând o protecție optimă și maximizând performanța.

KeepCool™: Tehnologie de răcire patentată

Tehnologia noastră de ultimă generație KeepCool™ prelungește durata de funcționare cu până la 25% și dublează durata de viață a bateriei. Celulele individuale ale bateriei sunt asamblate în sistemul nostru tehnologic inovator de absorbție a căldurii pentru a le menține la temperatura optimă pentru mai mult timp, prevenind supraîncălzirea și îmbunătățind performanța.

Indicator de nivel al bateriei patentat: Funcții inteligente în întregul ansamblu

Uneltele SKIL sunt dezvoltate pe baza a 100 de ani de expertiză și fiecare dintre acestea este dotată cu caracteristici inovatoare pentru a finaliza cu succes orice proiect. Indicatorul de nivel al bateriei afișează în mod practic nivelul de încărcare al bateriei, avertizându-vă în avans atunci când este timpul să alimentați rapid.

Unelte avansate în care puteți avea încredere

Suntem atât de încrezători în produsele noastre de înaltă performanță încât fiecare unealtă SKIL de top din industrie și bateria avansată KeepCool™ sunt furnizate cu o garanție standard de 3 ani. Garanție de 5 ani pentru uneltele fără perii.

Energy Platform (EP) = PWRCORE 20

În 2022, Energy Platform (EP) a fost redenumită PWRCORE 20. Platforma nu s-a schimbat în nici un alt fel. Astfel, puteți utiliza o baterie EP în produse PWRCORE 20 și o baterie PWRCORE 20 în produse EP.