Descoperiți...
Descoperiți...
Gama excelentă de unelte SKIL cu laser și de măsurare, cu multe caracteristici inovatoare și inteligente. Citiți mai multe în continuare sau mergeți direct la toate uneltele noastre.
Bine, mai bine, verde
Bine, mai bine, verde
Ochiul uman este foarte sensibil la lumină. Din această cauză, unele culori sunt mai uşor de perceput decât altele. După cum probabil aţi ghicit deja, verdele este una dintre acele culori. În comparaţie cu roşul, culoarea verde este mult mai uşor de văzut de ochiul uman. Astfel, cu razele laser de un verde strălucitor care pot fi proiectate la 30 metri distanţă, aveţi asigurată o vizibilitate superioară.
Comoditatea oferită de acumulatorul litiu-ion, cu o varietate de opţiuni de încărcare
Comoditatea oferită de acumulatorul litiu-ion, cu o varietate de opţiuni de încărcare
Toate laserele în cruce au acumulator Li-ion integrat, care poate fi încărcat ușor prin portul de încărcare micro-USB încorporat. Pentru facilitare, indicatorul de nivel al bateriei indică exact cât a mai rămas din capacitatea bateriei. Și chiar mai mult...
Aparate de măsurat cu laser inovatoare
Aparate de măsurat cu laser inovatoare
Aparatele de măsurare SKIL cu laser au un interval de lucru mare, de până la 30 de metri, și sunt ideale pentru măsurarea corectă și rapidă a distanței și ariei. Toate uneltele au moduri de măsurare diferite. Măsurarea distanței fără o țintă proiectată sau pe suprafețe denivelate și curbate este, de asemenea, posibilă cu SKIL 1929 care are o roată de măsurare încorporată.
Asistenţă în timpul lucrărilor mici de aliniere
Asistenţă în timpul lucrărilor mici de aliniere
Nivela laser cu linii digitală SKIL 1900 este o sculă mică, dar esenţială în timpul desfăşurării lucrărilor de bricolaj, de exemplu pentru atârnarea tablourilor pe perete, montarea rafturilor pentru cărţi sau acoperirea podelelor cu plăci ceramice. Scula proiectează o linie laser în orice unghi doriţi şi poate fi utilizată şi ca o nivelă digitală deosebit de precisă. Puteţi utiliza SKIL 1900 într-o varietate de situaţii, datorită accesoriilor din dotare.