Vești proaspete...
Fie că lipiți, ceruiți skiuri sau decapați vopseaua, cu noile noastre pistoale cu aer cald controlate electronic puteți fi sigur că veți obține rezultate optime.
Dețineți întotdeauna controlul
Componentele electronice previn supraîncălzirea pistoalelor prin monitorizarea continuă a nivelului temperaturii uneltei. Aceasta vă permite să utilizați duze cu diametre mici pentru diferite lucrări de lipire, dezlipire și sudare.
Produse pentru performanță
Pistoalele cu aer cald de la SKIL vă permit să selectați temperaturi între 50 și 650°C și puteți alege diferite setări de flux de aer, până la 500 l/min. Modelul SKIL 8040 are chiar și un afișaj LCD util, cu care puteți stabili exact temperatura corectă și setările fluxului de aer pentru lucrarea dvs.
Prea fierbinte pentru manevrare...
Pistoalele noastre cu aer cald au o funcție unică de ejectare a duzei, care permite scoaterea instantanee a duzelor, în special atunci când sunt fierbinți, pentru o comutare rapidă între duze, pentru aplicații diferite.
Accesorii disponibile la scară largă
Pistoalele cu aer cald de la SKIL sunt compatibile cu cele mai comune duze pentru pistoale cu aer cald disponibile la scară largă de pe piață, astfel că puteți găsi întotdeauna duza corectă pentru lucrarea dvs.