Performanță mare. Depozitare compactă.
Uneltele de grădină SKIL 20V sunt mai inteligente, mai rapide și mai puternice ca niciodată. Nu a fost niciodată mai simplu să terminați treaba în grădină. Și sunt proiectate astfel încât să ocupe cât mai puțin spațiu de depozitare. Avem o unealtă pentru fiecare activitate de grădinărit.
Orice unealtă. Orice lucrare. O singură baterie.
Spuneți Salut! sistemului Energy Platform SKIL. Aveți nevoie de o singură baterie pentru toate uneltele din gama flexibilă Energy Platform. Această baterie puternică încorporează tehnologia Keep Cool™ pentru a preveni supraîncălzirea, prelungește timpul de operare cu 25% și dublează durata de funcționare a bateriei.
Depozitare cu economie de spațiu
Uneltele mici de grădină SKIL sunt echipate cu un cârlig ușor de mânuit, ‘Easy Storage’, astfel încât să le puteți agăța pe perete. Și sunt proiectate astfel încât să ocupe cât mai puțin spațiu de depozitare. Fără dezordine!
Mașină de tuns iarba SKIL, fără perii
Această mașină puternică de tuns iarba de la SKIL 0140 încorporează cea mai nouă tehnologie: un motor electric fără perii de carbon, care este mai puternic ca niciodată și durează de zece ori mai mult. Sistemul SKIL Grass Guide încorporat vă ajută să tundeți iarba de-a lungul marginilor și pe lângă pereți. Și puteți regla cu ușurință pe mânerul central înălțimea de tuns pentru gazonul dvs.
Foarfece de tuns iarba SKIL, fără perii
Foarfecele de tuns iarba SKIL 0230 (lamă de 25 cm) și 0240 (lamă de 30 de cm) au un apetit de neoprit. Capul foarfecei poate fi reglat în diverse poziții. Foarte util atunci când lucrați în locuri greu accesibile.
Mașină de tuns gard viu SKIL
Dacă vi se pare că tăierea gardurilor vii și a tufișurilor durează prea mult, trebuie să încercați mașina de tuns gard viu SKIL 0430. Lamele puternice, ascuțite cu diamant, taie ușor crengile cu grosimea de până la 20 mm, așadar puteți continua să lucrați. Lama de 55 de cm taie o suprafață mare dintr-o singură mișcare. Astfel încât dvs. să aveți timp pentru alte lucruri.
Suflantă de grădină SKIL, fără perii
Îndepărtați frunzele uscate și umede în cel mai scurt timp cu suflanta de grădină SKIL 0330. Diametrul mare al tubului și ventilatorul axial generează un volum ridicat de aer și o viteză a aerului de până la 160 km/h. Ideal pentru suprafețe mari. Roata regulatorului și reducția facilitează reglarea fluxului de aer atunci când lucrați în locuri greu accesibile.