Performanță mare. Depozitare compactă.
Uneltele de grădină SKIL 20V sunt mai inteligente, mai rapide și mai puternice ca niciodată. Nu a fost niciodată mai simplu să terminați treaba în grădină. Și sunt proiectate astfel încât să ocupe cât mai puțin spațiu de depozitare. Avem o unealtă pentru fiecare activitate de grădinărit.
Orice unealtă. Orice lucrare. O singură baterie.
Spuneți Salut! sistemului Energy Platform SKIL. Aveți nevoie de o singură baterie pentru toate uneltele din gama flexibilă Energy Platform. Această baterie puternică încorporează tehnologia Keep Cool™ pentru a preveni supraîncălzirea, prelungește timpul de operare cu 25% și dublează durata de funcționare a bateriei.
Depozitare cu economie de spațiu
Uneltele mici de grădină SKIL sunt echipate cu un cârlig ușor de mânuit, ‘Easy Storage’, astfel încât să le puteți agăța pe perete. Și sunt proiectate astfel încât să ocupe cât mai puțin spațiu de depozitare. Fără dezordine!
Mașini de tuns iarba SKIL cu acumulatori, fără perii
Mașinile puternice de tuns iarba SKIL 0130 și 0140 funcționează pe baza unui motor electric fără perii, ceea ce le face mai rapide, mai puternice și mai durabile ca niciodată. Ghidajul SKIL pentru iarbă încorporat vă ajută să tundeți de-a lungul marginilor și zidurilor, în timp ce opțiunile ergonomice reduc solicitarea brațelor și spatelui dumneavoastră.
Coase SKIL, cu acumulatori
Coasele SKIL 0230 (25 cm), 0240 (30 cm) și 0250 (33 cm) au o capacitate de invidiat. Echipate cu elemente inovatoare atractive, ce includ funcția Twist Load, pentru alimentarea în câteva secunde fără a fi nevoie să îndepărtați complet rola și suficient de puternice ca să tundă suprafețe mari.
Foarfece de tuns SKIL pentru gard viu, cu acumulatori
Foarfecele de tuns gard viu SKIL curăță gardurile vii și tufișurile de crengi mai ușor ca niciodată. Lamele din oțel ștanțate cu tăiș de diamant ale mașinilor de tăiat garduri vii SKIL trec prin crengi cu grosimea de până la 20 mm. Lamele de 50 cm (modelul 0429) și 55 cm (modelul 0430) curăță de crengi suprafețe mari, la o singură trecere. Vă eliberați timpul pentru alte ocupații.
Suflantă de grădină SKIL, fără perii
Îndepărtați frunzele uscate și umede în cel mai scurt timp cu suflanta de grădină SKIL 0330. Diametrul mare al tubului și ventilatorul axial generează un volum ridicat de aer și o viteză a aerului de până la 160 km/h. Ideal pentru suprafețe mari. Roata regulatorului și reducția facilitează reglarea fluxului de aer atunci când lucrați în locuri greu accesibile.
Cea mai compactă drujbă cu acumulatori din clasa sa
Stăpâniți energia motorului fără perii a modelului 0534; o baterie de 0,5 Ah permite executarea a nu mai puțin de 70 de tăieri. Forma compactă garantează o acțiune eficientă. Iar lanțul poate fi ușor scos, fără a fi nevoie de alte unelte.