Orice sculă. Orice lucrare. O singură baterie.
Acumulatoarele litiu-ion de maximum 20 V vă oferă flexibilitate optimă. Acumulatoarele sunt concepute să aibă performanţe înalte şi să funcţioneze cu toate uneltele Energy Platform, ceea ce înseamnă că un singur acumulator poate fi utilizat pentru toate.
Energy Platform: THE flexible battery system
Energy Platform: sistemul de acumulator flexibil
Uneltele Energy Platform sunt disponibile cu sau fără acumulator, ceea ce vă oferă flexibilitatea de a adăuga mai multe scule în gama proprie de unelte, achiziţionate anterior care au acumulator şi încărcător.
Keep Cool™: cea mai interesantă inovaţie a noastră de până acum
Keep Cool™: cea mai interesantă inovaţie a noastră de până acum
Noile unelte Energy Platform fără fir beneficiază de tehnologia Keep Cool™ pentru acumulator, care măreşte durata de funcţionare cu până la 25 % şi dublează durata de viaţă a acumulatorului. Tehnologia patentată de absorbţie a căldurii previne supraîncălzirea acumulatoarelor, îmbunătăţind performanţa acestora.
ActivCell™: Intelligent Power Management
ActivCell™: Managementul inteligent al energiei
Toate acumulatoarele sunt echipate cu ActivCell™ pentru a asigura energie mai constantă. Tehnologia noastră brevetată are rolul de a optimiza utilizarea energiei, prevenind supraîncălzirea şi maximizând performanţa.
Pauzele nu au fost niciodată mai scurte
Pauzele nu au fost niciodată mai scurte
Reveniţi la lucru mai rapid. Încărcătorul Rapid are nevoie de doar 10 minute pentru a încărca acumulatoarele Energy Platform de 2,5 Ah până la 40 % şi acumulatoarele Energy Platform de 4 Ah până la 25 %!
Patented battery level indicator: the indicator you can trust
Indicator brevetat pentru nivelul bateriei, în care puteţi avea încredere
Indicatorul SKIL pentru nivelul bateriei afişează comod nivelul de încărcare a bateriei.
For tools you can trust
Pentru scule în care puteţi avea încredere

Toate uneltele SKIL dispun de o garanţie standard de 3 ani. Uneltele fără perii sunt livrate împreună cu o garanție de 5 ani.

Nu este necesară înregistrarea.
Fără partajarea datelor dvs. personale.
Fără bătăi de cap.