SKIL Capsatoare

Pistoalele electrice cu capse sunt folosite pentru o mulţime de lucrări care implică fixarea şi montarea a tot felul de materiale în casă: capitonarea mobilei, fixarea izolaţiilor de perete, asigurarea hârtiei şi foliilor, ataşarea lemnului de esenţă moale şi a panourilor, precum şi multe altele. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre utilizarea unui pistol electric cu capse, consultaţi informaţiile noastre extinse de mai jos.

Utilizare unelte

Pentru ce se utilizează un capsator?

 1. Pentru ce se utilizează un capsator?
  Capsatoarele sunt utilizate pentru numeroase activităţi de decorare în casă şi în jurul acesteia, precum capitonarea mobilei, fixarea straturilor de acoperire pentru perete (tapete textile, materiale izolatoare etc.), fixarea hârtiei sau a foliilor (postere) şi fixarea lemnului moale şi a panourilor (panouri de bază, pereţii posteriori din plăci aglomerate ai dulapurilor etc.).

La ce serveşte funcţia de control al impactului?

 1. La ce serveşte funcţia de control al impactului?
  O rotiţă cu cadran pentru controlul impactului - dacă este montată la capsator - permite reglarea rezistenţei la impact pentru diferite materiale. În general, un impact puternic este recomandat pentru materiale mai dure (precum lemnul tare), iar un impact mai redus se recomandă pentru materiale mai moi (precum lemnul moale). De asemenea, cea mai bună setare depinde de lungimea capselor sau a cuielor pe care le utilizaţi.

Ce tipuri de capse şi cuie pot folosi?

 1. Ce tipuri de capse şi cuie pot folosi?

  Nu toate capsatoarele pot utiliza atât capse, cât şi cuie, deci înainte de a cumpăra gândiţi-vă puţin în ce scopuri doriţi să utilizaţi capsatorul. Dacă veţi utiliza capsatorul doar pentru a capitona mobilierul, aveţi nevoie doar fixarea cu capse. Dacă, de exemplu, doriţi şi să fixaţi panouri de lemn în poziţie, aveţi nevoie de un capsator care are şi funcţie de fixare cu cuie.

  Diferitele capsatoare utilizează capse şi cuie de dimensiuni diferite. Verificaţi întotdeauna ambalajul pentru a vedea dacă pentru capsatorul dvs. sunt adecvate cuiele sau capsele.

Vaiheittaiset ohjeet ja tee-se-itse-vinkit