Fără perii: mai repede, mai bine și mai durabil
Dacă vă trebuie o soluție cu acumulator pentru lucrările cele mai dificile, uneltele fără perii sunt calea de urmat. Motoarele fără perii sunt mai rapide, mai puternice și au o durată mult mai lungă de funcționare decât motoarele cu perie de mărime comparabilă.
Mai eficient
Motoarele fără perii nu generează frecare, ceea ce înseamnă că funcționează mai eficient. Uneltele cu motoare fără perii sunt sensibil mai rapide și mai puternice decât uneltele de mărime comparabilă cu motoare cu perii. Motoarele fără perii se uzează mai greu, un alt avantaj pe termen lung.
Motoarele fără perii fac diferența
Pentru a vă da o idee despre cât de mult mai eficiente sunt uneltele fără perii SKIL, am utilizat în paralel modelul nostru de mașină de găurit cu percuție fără fir și fără perii 3070 și o unealtă comparabilă cu perii (model 3020). Modelul fără perii 3070 este cu 51% mai rapid, cu 33% mai puternic și durează de 10 ori mai mult.
Orice unealtă. Orice lucrare. O singură baterie.
SKIL adaugă tot mai multe unelte fără perii atât la gamele sale de unelte de forță cât și la cele grădinărit. Toate utilizează același sistem de baterii „Energy Platform”, acționat prin tehnologia noastră de control termic Keep Cool™.
Unelte în care puteți avea încredere
Avem atâta încredere în uneltele noastre cu motor fără perii încât vă acordăm cinci ani garanție. Bateriile Keep Cool™ incluse sunt și ele garantate trei ani.