Puteţi lucra mai mult cu SKIL „Hybrid Power”

Puteţi lucra mai mult cu SKIL „Hybrid Power”
La prima vedere, SKIL 2461 „Hybrid Power 16 V Max” (14,4 V) pare a fi o bormaşină cu acumulator litiu-ion normală, dar acest lucru poate fi înşelător. Această unealtă are toate funcţiile obișnuite ale unei mașini de găurit cu percuție normală, dar acum puteţi lucra chiar mai mult cu inovaţia SKIL „Hybrid Power”. Indicatorul de nivel de baterie recomandă atunci când trebuie conectat cablul la unealtă. Şi cu cablul conectat, bateria se reîncarcă automat de fiecare dată când nu acţionaţi comutatorul de alimentare.

„Hybrid Power” pentru a continua să lucraţi
Deci, cum funcţionează exact inovatorul „Hybrid Power”? În fiecare secundă când nu acţionaţi comutatorul de alimentare este folosit pentru a reîncărca acumulatorul. Când te gândeşti la asta, nimeni nu lucrează fără întrerupere. Întrerupeţi în mod continuu lucrarea, fie pentru a prelua şurubul următor sau pentru a poziţiona şurubul pe piesa de prelucrat. De asemenea, aţi putea întrerupe lucrarea pentru a pregăti următoarea parte a piesei de prelucrat sau pentru a schimba capetele de şurubelniţă. Folosind aceste pauze pentru a reîncărca acumulatorul înseamnă că puteţi lucra mai mult timp imediat.

Aţi uitat să reîncărcaţi acumulatorul?
Imaginaţi-vă, de exemplu, că aţi depozitat rotopercutorul cu acumulator cu ceva timp în urmă, dar aţi uitat să reîncărcaţi complet acumulatorul. Aceasta înseamnă că va trebui să începeţi noua lucrare de bricolaj cu un acumulator pe jumătate gol şi acest lucru nu este suficient pentru a termina lucrarea. Recunoaşteţi această situaţie? Din fericire, acum puteţi lucra mai mult cu SKIL „Hybrid Power”. Cablul de 6 metri asigură o mare libertate de lucru. Iar mosorul de stocare a cablului furnizat este ideal pentru depozitarea acestuia în mod convenabil.

Funcţii convenabile pentru un confort de lucru sporit
Această mașină de găurit cu percuție are un acumulator, cu o capacitate 1,5 Ah. Setarea dispozitivului de cuplaj 17+1 VariTorque asigură înșurubarea precisă, cu cele 17 de setări, și încă o setare pentru lucrările de găurire. Sunteţi asigurat de controlul deplin asupra lucrării, mulţumită funcţionării cu turaţie variabilă şi a frânelor electrice. Celelalte caracteristici practice, cum ar fi tehnologia fiabilă a bateriei litiu-ion şi mandrina rapidă pentru schimbarea rapidă şi convenabilă a accesoriilor de 10 mm, asigură confortul suplimentar de lucru. Spotul luminos LED asigură buna vizibilitate a zonei de lucru.