9 unelte de grădinărit esențiale pentru grădinile urbane

84% of 100%
Trebuie să păstrați aspectul plăcut al grădinii, dar vă este greu să alegeți din gama mare de unelte de grădinărit? Acestea sunt cele 9 unelte esențiale pentru magazia dvs. de grădinărit.
 1. Mașină de tuns iarba

  Dacă aveți iarbă în grădină, aveți grijă să cumpărați mașina de tuns iarba corespunzătoare, care se potrivește cel mai bine gazonului dvs. O mașină de tuns iarna manuală este foarte potrivită pentru grădinile urbane de dimensiuni mici și mijlocii. Dar durează mai mult timp să tundeți gazonul cu mașină de tuns iarba manuală. O mașină de tuns iarba electrică sau pe benzină vă va ajuta să terminați treaba mai repede.
 2. Cositoarea portabilă

  Cositoarea portabilă este o soluție comodă atunci când trebuie să curățați de-a lungul zidurilor, gardurilor și straturilor de flori sau să toaletați marginile gazonului. Practic, este adecvată pentru toate locurile în care nu puteți ajunge ușor cu o mașină de tuns iarba obișnuită. Cositoarea portabilă este unealta ideală pentru zonele mici de iarbă pe teren accidentat.
 3. Trimmerul pentru gard viu

  Dacă aveți un gard viu sau un arbust în grădina dvs., trebuie să-l toaletați periodic. Pentru a economisi timp și efort, utilizați un trimmer electric pentru gard viu. Pentru siguranța dvs., purtați ochelari și mănuși de protecție când toaletați gardul viu utilizând un trimmer electric.
 4. Foarfeca de grădină

  Foarfeca de grădină este o unealtă esențială atunci când este nevoie să tăiați ramurile arbuștilor, pomilor și ale altor plante. Foarfeca de grădină este utilizată pentru tăierea ramurilor subțiri și de grosime medie. Pentru a vă ușura munca de toaletare, asigurați-vă că lamele sunt întotdeauna ascuțite. Lamele din oțel călit rămân ascuțite cel mai mult timp, de aceea au nevoie de mai puțină întreținere.
 5. Peria electrică pentru buruieni

  Apariția buruienilor între dalele cu care este pavată curtea este inevitabilă. Doriți să le îndepărtați cât mai repede și mai ușor posibil, fără a apela la erbicide sau a vă suprasolicita spatele. O perie electrică pentru buruieni este o metodă comodă de a rezolva problema. Peria solidă îndepărtează cu abilitate buruienile dintre dale.
 6. Aspiratorul de frunze

  Aveți multe frunze în grădină? Doriți să le îndepărtați rapid? Vă recomandăm să încercați un aspirator de frunze. Pe lângă frunze (moarte), aspiratorul de frunze poate aspira și tăia resturile mici rezultate după toaletare. Acestea sunt depozitate într-un sac, astfel încât să poată fi aruncate ușor. Ceea ce face mult mai ușoară curățarea și menținerea curățeniei în grădină.
 7. Foarfeca pentru iarbă

  Aveți buxus în grădină? Cel mai bine este să-l toaletați cu o foarfecă specială pentru iarbă. Foarfeca pentru gard viu este potrivită pentru ramurile mai groase, iar foarfeca de grădină pentru cele mai mici. Foarfeca pentru iarbă fără fir, pe de altă parte, este special concepută pentru toaletarea buxusului.
 8. Dispozitiv de spălare sub presiune

  Acest instrument este absolut necesar pentru curățarea mobilierului din curte și grădină, a uneltelor și a mașinii. Dispozitivele de spălare sub presiune au de obicei o gamă de setări pentru presiune, de la un jet îngust până la stropire largă. În concluzie, este un kit ideal pentru o mare varietate de lucrări de curățare în aer liber.
 9. Tocătorul de grădină

  Tocătorul de grădină este foarte comod pentru tocarea crengilor și a altor resturi din grădină. Tocarea reduce volumul de deșeuri, facilitând depozitarea și transformarea sa în compost valoros.

Evaluare

Evaluaţi această instrucţiune pas-cu-pas.

9 unelte de grădinărit esențiale pentru grădinile urbane

4.2
4.2 of 5

22 total

 • 5
  14
 • 4
  4
 • 3
  1
 • 2
  1
 • 1
  2