Inovaţii

SKIL este practic, inovativ şi de calitate. Aceste principii sunt ingredientele principale ale uneltelor excepţionale care se disting prin design, tehnologie sau uşurinţa în utilizare.

Aerator de gazon electric compact, pentru îndepărtarea eficientă a muşchilor

SKIL 0701 este unealta ideală atunci când doriţi să greblaţi sau să scarificaţi gazonul dumneavoastră, pentru a îndepărta muşchii. O greblă manuală înseamnă o muncă foarte grea, aeratorul de gazon electric SKIL elimină muşchii rapid şi uşor.

Citiţi mai multe

Îndepărtarea eficientă și ecologică a buruienilor

SKIL 0700 „Weedbuster” îndepărtează rapid și eficient buruienile, mușchii și plantele mici infiltrate între plăcile de pavaj ale terasei, ale potecii sau ale intrării auto. Nu mai trebuie să îndepărtați manual acestea, riscând durerile genunchilor și ale spinării, sau să folosiți substanțe pesticide toxice, dăunătoare mediului.

Citiţi mai multe

Puteţi lucra mai mult cu SKIL „Hybrid Power”

La prima vedere, SKIL 2461 „Hybrid Power 16 V Max” (14,4 V) pare a fi o bormaşină cu acumulator litiu-ion normală, dar acest lucru poate fi înşelător. Această unealtă are toate funcţiile obișnuite ale unei mașini de găurit cu percuție normală, dar acum puteţi lucra chiar mai mult cu inovaţia SKIL „Hybrid Power”.

Citiţi mai multe

SKIL ‘Urban Mower’: Manevrabilitate extremă pentru grădinile urbane

SKIL ‘Urban Mower’ este ideală pentru grădinile urbane. Este o maşină de tuns iarbă unică, cu roți pivotante în față, pentru manevrabilitatea optimă.

Citiţi mai multe

Ferăstrău sabie și pendular într-o singură unealtă

SKIL ‘Combisaw’ este un ferăstrău compact și ușor, potrivită pentru cele mai uzuale lucrări de tăiere din casă și din jurul casei. Combină două unelte de bricolaj populare într-una singură: un ferăstrău sabie și un pendular.

Citiţi mai multe

Lucraţi mai curat cu indicatorul SKIL pentru nivelul de praf

SKIL vă prezintă cu mândrie inovatorul indicator pentru nivelul de praf, pentru a vă face viaţa mai uşoară atunci când şlefuiţi. Când se pune problema şlefuirii, cea mai mare problemă este praful. Şlefuirea produce mari cantităţi de praf, care deseori nu este preluat în mod eficient de maşina de şlefuit. Această inovaţie SKIL facilitează păstrarea curăţeniei în mediul de lucru!

Citiţi mai multe

Un ferăstrău surprinzător de versatil pentru toate operaţiile comune de debitare

SKIL prezintă cu mândrie ferăstrăul multilame SKIL 5330. Acest ferăstrău multilame inovator este o unealtă compactă, proiectată pentru materiale multiple şi pentru toate tipurile de operaţii de bricolaj din casă şi din jurul acesteia. Cu această inovaţie, SKIL creează un nou segment în cadrul gamei de produse existente. E vorba de primul dispozitiv SKILsaw care se focalizează cu atâta claritate asupra debitării de materiale multiple: „Ferăstrăul multilame 5330 debitează tot, rapid şi drept”.

Citiţi mai multe

Control permanent al căldurii

Imediat ce apare pericolul de supraîncălzire internă, principalul element de încălzire se va opri automat. Apoi un ventilator va direcţiona aer rece către maşină, răcind elementul de încălzire. Supraîncălzirea poate apărea atunci când, de exemplu, a fost închisă evacuarea aerului din greşeală sau dacă aţi utilizat o duză de reducţie cu diametru redus.

Citiţi mai multe

Cadrul de şlefuire patentat „Equalizer”

Şlefuitoarele cu bandă sunt cele mai adecvate pentru îndepărtarea rapidă a materialului, datorită turaţiei ridicate a benzii. Totuşi, acest lucru înseamnă că există riscul să apară zgârieturi nedorite sau şanţuri adânci în piesa prelucrată. Cadrul „Equalizer”, patentat de SKIL, previne acest lucru. Acesta vă permite să obţineţi suprafeţe şlefuite perfect nivelate, chiar şi atunci când îndepărtaţi straturi vechi de vopsea şi de lac!

Citiţi mai multe

Maşina de şlefuit adecvată fiecărei lucrări!

Aveţi maşina de şlefuit adecvată fiecărei lucrări – cu maşina de şlefuit multifuncţională Fox 3 în 1 de la SKIL. Aceasta combină trei maşini de şlefuit: cu vibraţii, delta şi cu excentric într-o singură unealtă cu greutate redusă!

Citiţi mai multe

Ferăstrăul de grădină SKIL Lynx oferă elagarea fără efort a crengilor arborilor de până la 80 mm diametru

Noul ferăstrău de grădină Lynx oferă o modalitate convenabilă şi fără efort de a păstra arborii şi arbuştii în formă. Începând de acum, este posibilă elagarea crengilor de până la 80 mm diametru fără efort fizic!

Citiţi mai multe

Totul este simplu cu Screw Assist!

Modelele 2016 (12 V) şi 2017 (14,4 V) sunt echipate cu accesoriul unic Screw Assist de la SKIL, care menţine burghiul ferm, pregătit pentru înşurubare. Este ideal pentru atunci când lucraţi cu o singură mână, într-un colţ sau deasupra capului.

Citiţi mai multe

Tăierea în linie dreaptă nu a fost niciodată mai uşoară | Şină ghidaj

Şina de ghidaj SKIL reprezintă cel mai bun asistent pentru realizarea cu precizie a tăieturilor la 90º şi 45º. Veţi obţine tăieturi perfect drepte şi foarte precise, cu o deviere de maximum 1 mm per metru.

Citiţi mai multe

Controlul presiunii SKIL: mai puţină presiune, şlefuire mai bună

Aţi băut vreodată un suc proaspăt de portocale dimineaţa? Şi atunci când apăsaţi portocala în storcător, aţi avut tendinţa de a o apăsa foarte repede, pentru că aţi crezut că veţi avea mai mult suc, mai rapid? De fapt, opusul este adevărat. Apăsarea rapidă a portocalei încetineşte motorul din storcător, astfel încât nu poate funcţiona adecvat. Ce are acest lucru de-a face cu şlefuirea?

Citiţi mai multe