Usable technology
Tehnologia utilizabilă
SKIL vă oferă inovaţiile de care aveţi nevoie pentru finalizarea lucrărilor zilnice de bricolaj.
Orice sculă. Orice lucrare. O singură baterie.

20V Max Energy Platform: sistemul de acumulator flexibil este inima noului portofoliu. Acumulatoarele sunt concepute să aibă performanţe înalte şi să se potrivească cu toate uneltele Energy Platform care dispun sau nu de acumulator. Acesta vă oferă flexibilitatea de a adăuga mai multe unelte în colecţia proprie, pentru a le utiliza cu acumulatorul şi încărcătorul existente.

Keep Cool™: cea mai interesantă inovaţie a noastră de până acum
Keep Cool™: cea mai interesantă inovaţie a noastră de până acum
Noile unelte Energy Platform fără fir beneficiază de tehnologia Keep Cool™ pentru acumulator, care măreşte durata de funcţionare cu până la 25 % şi dublează durata de viaţă a acumulatorului. Tehnologia patentată de absorbţie a căldurii previne supraîncălzirea acumulatoarelor, îmbunătăţind performanţa acestora.
ActivCell™: Intelligent Power Management
ActivCell™: Managementul inteligent al energiei
Toate acumulatoarele sunt echipate cu ActivCell™ pentru a asigura energie mai constantă. Tehnologia noastră brevetată are rolul de a optimiza utilizarea energiei, prevenind supraîncălzirea şi maximizând performanţa.
180° LED light: excellent saw line illumination
Lumină la 180° LED: iluminat excelent al planului de tăiere
Mai multe dintre ferăstraiele noastre verticale sunt prevăzute cu o lumină unică 180° LED. Aceasta asigură un fascicul larg de lumină pe planul de tăiere fără a crea umbră. Ideal.
VRS+: un sistem superior de reducere a vibraţiilor
VRS+: un sistem superior de reducere a vibraţiilor
O inovaţie superbă de la SKIL este VRS+: un sistem de reducere a vibraţiilor pentru polizoare unghiulare. O contragreutate care se poate mişca în toate direcţiile este integrată în mânerul lateral. Acest aşa-numit amortizor dinamic reduce foarte mult vibraţiile.
‘X-Flow’ ensures powerful dust suction without getting clogged
X-Flow asigură o aspirare puternică a prafului fără înfundare
Sistemul unic X-Flow de colectare a prafului extrage praful din aer fără filtru. Șlefuitorul nu are un filtru care se poate înfunda, aşa că nu doar lucraţi mai curat, ci şi mai mult timp cu o putere constantă de aspirare a prafului.
Pauzele nu au fost niciodată mai scurte
Pauzele nu au fost niciodată mai scurte
Reveniţi la lucru mai rapid. Încărcătorul Rapid are nevoie de doar 10 minute pentru a încărca acumulatoarele Energy Platform de 2,5 Ah până la 40 % şi acumulatoarele Energy Platform de 4 Ah până la 25 %!