Garanţie

Toate sculele SKIL sunt verificate cu atenţie, testate temeinic şi supuse unor proceduri riguroase de control al calităţii. De aceea SKIL oferă garanţii atât pentru sculele electrice, cât şi pentru aparatele de măsurare. Această garanţie nu limitează drepturile la garanţie ale cumpărătorului stipulate în contractul de vânzare încheiat cu distribuitorul sau drepturile legale aplicabile.

Oferim o garanţie a tuturor uneltelor SKIL, în conformitate cu următoarele condiţii:

1. Oferim o garanţie în conformitate cu prevederile următoarelor puncte de la 2 la 8, remediind fără costuri orice defect al unei unelte care intervine în termenul de garanţie, şi care este o consecinţă a unor probleme de material sau de manoperă.

2. Termenul de garanţie este de 24 de luni sau de 12 luni, în eventualitatea unei utilizări profesionale sau similare. Termenul de garanţie începe de la data de achiziţie a primului cumpărător, aşa cum este demonstrat prin data de pe dovada originală de achiziţie.

3. Următoarele sunt excluse din garanţie:

  • Piesele supuse uzurii şi ruperii în urma utilizării normale sau uzurii sau ruperii naturale, de asemenea şi defectele uneltei determinate în urma uzurii şi ruperii în urma utilizării normale sau uzurii sau ruperii naturale.
  • Defectele uneltei care sunt determinate de nerespectarea instrucţiunilor pentru utilizator, utilizării inadecvate, utilizării în condiţii anormale de mediu sau condiţiile anormale de utilizare.
  • Defectele de unealtă provocate de accesorii sau piese care nu sunt accesorii sau piese originale SKIL.
  • Uneltele care su fost modificate sau cele la care au fost realizate completări.
  • Reducerile minore în calitatea dorită, care nu modifică substanţial valoarea şi utilizabilitatea uneltei.

4. Oferim o garanţie de şase luni pentru defectele demontabile de material sau producţie ale acumulatorului, în ciuda faptului că acumulatorii fac obiectul uzurii.

5. Vom remedia defectele confirmate de noi în baza acestei garanţii prin repararea fără costuri a uneltei defecte sau înlocuirea acesteia (posibil cu un model similar). Uneltele sau piesele înlocuite vor deveni proprietatea noastră.

6. Pretenţiile în baza garanţiei trebuie să fie înaintate în termenul de garanţie. Unealta în cauză, excluzând accesoriile sau cutia specială, trebuie să fie prezentată, alături de dovada originală de achiziţie care specifică data de achiziţie şi descrierea produsului, către vânzător sau unul dintre serviciile pentru clienţi, aşa cum este indicat în www.skileurope.com. Uneltele parţial sau total demontate sunt excluse de la garanţie. În cazul în care cumpărătorul trimite unealta către vânzător sau un centru de service pentru clienţi, costurile de transport trebuie să fie suportate de către cumpărător.

7. Orice pretenţii în afara celei de remediere a defectului, aşa cum este specificat în această garanţie sunt excluse.

8. Termenul de garanţie al uneltei nu trebuie să fie prelungit sau reînnoit în urma lucrărilor efectuate de noi în baza acestei garanţii.

Garanţia de mai sus se aplică la uneltele care sunt cumpărate şi folosite în Europa.

Această garanţie este guvernată de legile din Olanda, excluzând Convenţie ONU cu privire la Contractele pentru Vânzările Internaţionale de Bunuri (CISG).

Skil B.V.
Konijnenberg 62
4825 BD Breda
Olanda

Aprilie 2017