Ferăstrăul de grădină SKIL Lynx oferă elagarea fără efort a crengilor arborilor de până la 80 mm diametru

Este uşor să lucraţi în condiţii dificile
Graţie dimensiunii sale compacte şi greutăţii reduse, SKIL Lynx – sau modelul 0788 – poate fi utilizat cu uşurinţă într-o multitudine de sarcini. Uşurinţa sa de manevrare este un avantaj major în condiţii dificile, cum ar fi atunci când lucraţi deasupra capului, când trebuie să ajungeţi la crengi aflate la înălţime, când lucraţi cu o singură mână sau în spaţii restrânse, precum între crengile arborilor sau pe o scară.

Înlocuirea rapidă a lamei ferăstrăului; nu aveţi nevoie de unelte
Înlocuirea lamelor de ferăstrău este rapidă şi uşoară graţie sistemului „Clic” de la SKIL, care înseamnă că nu sunt necesare unelte speciale sau chei. Tot ce trebuie să faceţi este să deplasaţi maneta „Clic” în direcţia indicată pentru a elibera lama, după care noua lamă se fixează pur şi simplu în poziţie printr-un clic. Lynx utilizează lamele de grater standard de 15 cm, care sunt disponibile la scară largă la un preţ mic. Sunt incluse două lame de ferăstrău, astfel că Lynx este gata de utilizare chiar de când îl scoateţi din cutie.

Energie neîntreruptă pentru funcţionare continuă
Lynx nu dispune de baterie pentru reîncărcare, ci se conectează pur şi simplu la priză pentru o funcţionare continuă, cu energie neîntreruptă oricând este nevoie. Motorul puternic de 350 de waţi permite elagarea rapidă şi eficientă a crengilor arborilor cu un efort fizic minim.

Depozitare îngrijită, care ocupă puţin spaţiu
Ferăstrăul de grădină Lynx beneficiază de soluţia exclusivă de „depozitare facilă”, cu economisire de spaţiu de la SKIL, care ocupă doar un spaţiu minim. Ferăstrăul este echipat cu o bară de depozitare cu prindere facilă pe perete, în care poate fi atârnat comod după utilizare.