Cum se face o poliță

90% of 100%
Cărți frumoase, o plantă atrăgătoare sau alte lucruri personale la care nu poți să nu te uiți arată extraordinar pe o poliță, în casa dvs. Această poliță în stil scandinav este perfectă pentru a expune cele mai frumoase lucruri. O puteți face chiar dvs., cu ușurință, în opt pași.
 1. Pasul 1: Măsurați de două ori lungimea de 150 cm și marcați-o în partea de sus și de jos la 15º.
 2. Pasul 2: Fixați o scândură în menghină paralel cu această linie, ținând seama de lățimea de tăiere cu ferăstrăul pentru multi-materiale. Tăiați cu ferăstrăul și șlefuiți ușor.
 3. Pasul 3: Măsurați de trei ori lungimea de 50 cm, tăiați cu ferăstrăul trei scânduri și șlefuiți ușor.
 4. Pasul 4: Marcați locurile unde veți da găuri cu bormașina pe ambele laturi scurte ale celor trei scânduri, la o distanță de 5 cm la stânga și 5 cm la dreapta. Așezați orizontal scândurile lungi pe care le veți folosi pentru laturi și măsurați 25 cm, 65 cm și 105 cm începând din partea de sus. Marcați locurile unde veți da găuri cu bormașina la 5 cm de părțile laterale din stânga și din dreapta, la aceste trei înălțimi.
 5. Pasul 5: Dați găurile cu bormașina în scândurile lungi, la o adâncime de 1 cm. Pentru aceasta, montați limitatorul de adâncime pe burghiu. Dați acum găurile cu bormașina în scândurile scurte, la o adâncime de 2 cm.
 6. Pasul 6: Puneți o picătură de adeziv pentru lemn în una din scândurile lungi și înșurubați diblurile în aceasta. Puneți apoi o picătură de adeziv pentru lemn pe fiecare diblu și fixați treptele deasupra. Procedați la fel cu cealaltă scândură lungă.
 7. Pasul 7: Lăsați polița să se usuce sprijinită pe o parte, timp de 24 de ore, punând ceva greu pe aceasta, pentru a exercita presiune.
 8. Pasul 8: Amplasați polița acolo unde doriți, decorând-o cu lucruri frumoase.

Evaluare

Evaluaţi această instrucţiune pas-cu-pas.

Cum se face o poliță

4.5
4.5 of 5

2 total

 • 5
  1
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0