Cum se construiește o bancă pentru relaxare și o masă pentru jocuri dintr-un palet

94% of 100%
Paleții dau grădinii dvs. un aspect complet nou într-un timp scurt, cu bani puțini. Cu o bancă de relaxare pe rotile din palet, grădina dvs. capătă un aspect robust și rezistent. Iar masa de joc din palet care o însoțește este o sursă de multe ore de distracție.
 1. Pasul 1: Paleții nu sunt tratați și conțin multe așchii. Prin urmare, este o idee bună să șlefuiți toți paleții pentru a-i netezi și a îndepărta așchiile.
 2. Pasul 2 (bancă și masă): Puneți doi paleți unul peste altul, cu fața în jos, pentru șezutul băncii și doi paleți pentru masă. Fixați paleții cu șuruburi, pentru a preveni alunecarea acestora. Fixați șuruburile de 4x50 mm cu o bormașină cu acumulator, lângă cele nouă blocuri.
 3. Pasul 3 (banca): Tăiați șipcile intermediare de sub placa din spate. Aceasta va crea un spațiu în care va fi amplasat spătarul.
 4. Pasul 4 (banca): Ultimul palet rămas va avea funcția de spătar al băncii. Tăiați rândul de blocuri din spate și cele două plăci de sus (cu ajutorul unui ciocan și al unei dălți, după cum este necesar). Observație: Lăsați plăcile verticale intacte. Tăiați-le la o lungime de 16,5 cm.
 5. Pasul 5 (banca): Glisați spătarul în spațiul de pe șezut, pentru a se rezema în unghi. Folosiți 5 șuruburi de 70 mm pentru a fixa spătarul ferm.
 6. Pasul 6 (masa): Tăiați șipcile la lungimea corespunzătoare, astfel încât să umple spațiile din partea de sus a mesei din palet și fixați-le cu cuie și/sau adeziv pentru lemn. Aceasta vă va scăpa de toate crăpăturile din partea de sus a mesei.
 7. Pasul 7 (masa): Folosiți un șlefuitor pentru a netezi partea de sus a mesei din palet.
 8. Pasul 8 (masa): Aplicați un strat de vopsea albă. Puteți să vopsiți toată masa sau numai partea de sus.
 9. SUGESTIE!

  Puteți aplica și un strat de vopsea, lac sau colorant pe bancă, după preferințe.
 10. Pasul 9 (masa): Cu autorul liniei, trasați o placă de joc pe partea de deasupra a mesei, cu creionul. Apoi, trasați liniile cu o pensulă. Întrucât ați aplicat deja un strat de vopsea albă, nu mai trebuie decât să vopsiți pătratele negre (8x8 cm).
 11. Pasul 10 (bancă și masă): Înșurubați patru rotile în cele mai îndepărtate patru blocuri de dedesubtul băncii și al mesei. Utilizați 6 șuruburi de 50 mm pentru aceasta.
 12. SUGESTIE!

  Decorați banca din paleți cu perne. Aceasta va spori confortul băncii și îi va da un aspect grozav.
 13. Pasul 11 (masa): Utilizați pendularul pentru a tăia 24 de discuri de 2 cm din trunchiul de copac. Vopsiți-le pe jumătate în alb și pe jumătate în negru.
 14. Pasul 12 (masa): Puneți jocul pe masă. Distrați-vă!

Evaluare

Evaluaţi această instrucţiune pas-cu-pas.

Cum se construiește o bancă pentru relaxare și o masă pentru jocuri dintr-un palet

4.7
4.7 of 5

20 total

 • 5
  15
 • 4
  4
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0