Cum să-ți faci o tavă reglabilă din lemn pentru cadă

0% of 100%
A venit vremea să te relaxezi. Îți pui apă în cadă, îți torni un pahar și îți alegi o carte. Dar unde le pui? Ai nevoie de o tavă reglabilă pentru cadă! Nu va trebui să mai pui niciodată paharul cu vin pe marginea precară a căzii.
 1. Pasul 1: Măsoară lățimea căzii de la o margine la alta. Măsoară aceeași distanță pe lemn, fă un semn cu un creion acolo unde trebuie să tai și folosește circularul de mână pentru a tăia la semn, astfel încât să obții două scânduri.
 2. SUGESTIE!

  Măsoară mereu de la cele două capete ale scândurii, astfel încât să faci tăieturile spre mijloc. Te asiguri astfel că fiecare bucată are o singură tăietură de fierăstrău.
 3. Pasul 2: Taie bucata mai mică în trei secțiuni de 40 cm.
 4. Pasul 3: Măsoară lățimea căzii de la o marginea interioară la cealaltă margine interioară. Aliniază cele două scânduri pe podea și marchează această distanță cu un creion pe fiecare dintre ele.
 5. Pasul 4: Pune câte una dintre bucățile mai mici de lemn de-a lungul fiecărei linii în creion pe partea de dedesubt a scândurilor, și fixează-le cu șuruburi. Piesele mai mici se vor potrivi pe marginea căzii, asigurând că tava reglabilă pentru cadă nu poate aluneca. Fixează cu șuruburi celelalte două bucăți mai mici de lemn la aproape aceeași distanță față de stânga și dreapta centrului scândurilor. Aceste două bucăți mai mici de lemn vor face ca tava reglabilă pentru cadă să fie mai solidă.
 6. Pasul 5: Dă o gaură pe partea de deasupra a dulapului cu ajutorul burghiu plat pentru lemn de 22 mm. Acum decupează o linie dintr-o parte către această gaură. Mai întâi taie către partea stângă a găurii, după care către partea dreaptă.
 7. Pasul 6: Trasează pe scândură semnul unei lumânări pastilă cu ajutorul unui creion. Ești liber să alegi unde o poziționezi. Folosește burghiul plat pentru lemn pentru a o sculpta. Nu decupa prea în profunzime. Nu vrei să faci o gaură. Curăță spațiul sculptat cu ajutorul uneltei multi-funcționale pentru a-l face rotund și neted.
 8. Pasul 7: Șlefuiește întreaga bucată cu ajutorul uneltei multi-funcționale.
 9. Pasul 8: Acoper-o cu un lac transparent, rezistent la suprafețe umede.
 10. Pasul 9: Pune-ți apă în cadă, aprinde o lumânare, pune-ți de băut... și relaxează-te.

Evaluare

Evaluaţi această instrucţiune pas-cu-pas.

Cum să-ți faci o tavă reglabilă din lemn pentru cadă

0
0 of 5

0 total

 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0