Cum să faci un joc Ghici cine

100% of 100%
Când erai mai mic jucai Ghici cine? În această lucrare DIY pas cu pas, îți arătăm cum să faci o ediție personalizată a acestui celebru joc de societate cu chipurile familiei, ale prietenilor sau ale colegilor tăi de lucru. Garantat să aducă zâmbetul pe buzele oamenilor!
 1. Pasul 1: Desenează două pătrate cu dimensiunile 40 x 40 cm pe una dintre foile de furnir și taie-le cu un pendular. Taie încă o secțiune cu dimensiunile 1 x 80 cm din foaia originală de furnir și tai-o apoi în jumătate și încă o dată în jumătate. Ai acum 4 secțiuni cu dimensiunile 1 x 20 cm. Șlefuiește ușor toate bucățile.
 2. Pasul 2: Imprimă fiecare fotografie de câte trei ori pe hârtie rigidă (60 x 50 mm). Cea de-a treia fotografie va fi pusă în pungă. E o idee bună să faci un model într-o aplicație de calculator pentru a te asigura că tot ceea ce printezi are dimensiunile 60 mm x 50 mm. Dacă știi să lucrezi cu Photoshop, ai putea izola toate fețele. Asta arată bine într-adevăr.
 3. Pasul 3: Acum taie dreptunghiuri din cea de-a doua foaie de furnir. Ai nevoie de 40 de dreptunghiuri cu dimensiunile 50 x 60 mm. Șlefuiește-le ușor pentru a elimina toate așchiile. Aplică un strat de vopsea emailată de culoarea ta preferată.
 4. Pasul 4: După ce se usucă vopseaua, lipește fotografiile pe dreptunghiuri.
 5. Pasul 5: Lipește balamalele cu clei cu uscare rapidă de partea cu fotografia.
 6. Pasul 6: Fă patru rânduri, fiecare mare cât pentru cinci fotografii, lăsând puțin spațiu în față pentru șanțul în care pot fi puse cartonașele după ce-au fost trase.
 7. Pasul 7: Fixează acum balamalele pe partea de jos una câte una. Lemnul este suficient de gros pentru a asigura că fotografiile rămân în picioare și nu cad peste.
 8. Pasul 8: Fixează acum secțiunile suplimentare de lemn pe față cu clei cu uscare rapidă pentru a face șanțul menționat la pasul 6.
 9. SUGESTIE!

  Ține cele 20 de cartonașe libere într-o pungă sau într-o cutie în siguranță.

Evaluare

Evaluaţi această instrucţiune pas-cu-pas.

Cum să faci un joc Ghici cine

5
5 of 5

1 total

 • 5
  1
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0