Cum să faci un centru de activități de lemn pentru bebeluși

96% of 100%
Micuții noștri țipă de fericire atunci când se joacă în centrul lor de activități. Joaca este, de asemenea, foarte bună pentru dezvoltarea lor. În acest ghid pas cu pas, îți arătăm cum să creezi tu singur un astfel de centru. Iar atunci când bebelușul crește prea mult pentru centrul de activități, îl poți transforma într-un raft inteligent pentru plante.
 1. Pasul 1: Dai o gaură rotundă cu burghiu plat pentru lemn de 22 mm în capătul celor 4 bucăți obișnuite de lemn (la 3 cm de margine). Șlefuiești marginile găurilor pentru a îndepărta așchiile.
 2. Pasul 2: Dai găuri de 3 mm în lemnul rotunjit la fiecare 10 cm pentru a putea trece cordoanele prin ele. Stabilești punctul central și dai primele găuri la 5 cm la stânga și la 5 cm la dreapta, după care dai următoarele găuri la încă 10 cm distanță pe fiecare parte. Distanța dintre găurile cele mai îndepărtate de mijloc și capăt va fi mai mare de 10 cm. Șlefuiește marginile găurilor.
 3. Pasul 3: Dai o gaură mică diagonală în mijlocul celor 4 bucăți obișnuite de lemn.
 4. Pasul 4: Treci fiecare parte a lemnului rotunjit prin găurile din capătul celor două bucăți obișnuite de lemn.
 5. Pasul 5: Treci cordonul de piele prin găurile mici din mijlocul celor 4 bucăți obișnuite de lemn pentru a le stabiliza. Pui câte o mărgea pe cordon în partea exterioară și faci un nod la cordon.
 6. Pasul 6: Asiguri mici jucării la capătul celorlalte cordoane și treci aceste cordoane prin găurile din lemnul rotunjit. Pui câte o mărgea pe cordon în partea exterioară și faci un nod la cordon. Dai cu clei cu uscare rapidă pe noduri pentru un plus de siguranță.
 7. PONT: Atunci când bebelușul devine prea mare pentru centrul de activități, pur și simplu scoți jucăriile de pe cordoane și atârni plante de cârlige în S. Iată cum ți-ai creat și un raft pentru plante foarte original!

Evaluare

Evaluaţi această instrucţiune pas-cu-pas.

Cum să faci un centru de activități de lemn pentru bebeluși

4.8
4.8 of 5

13 total

 • 5
  11
 • 4
  1
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0