Cum să faci o inimă decorativă de perete din lemn pentru fotografii

100% of 100%
Cauți un element decorativ atractiv pentru perete sau un cadou original pentru Ziua mamei, Ziua îndrăgostiților, Crăciun sau un cadou de aniversare? Ai putea mereu să cumperi ceva de la un magazin pentru casă sau de decorațiuni interioare. Sau ai putea să-ți faci propria operă de artă! Cu siguranță ai să primești o mulțime de complimente.
 1. Pasul 1: Imprimă sau desenează o inimă pe o foaie mare de hârtie. Lipește-o de bucata de lemn cu bandă adezivă pentru a o fixa bine. Pune acum șuruburi la fiecare 1,5 cm de-a lungul conturului inimii pe care-ai făcut-o. Asigură-te că toate șuruburile sunt la aceeași adâncime.
 2. Pasul 2: După ce-ai montat toate șuruburile, îndepărtează hârtia. Trece acum lâna sau ața printre șuruburi după un model încrucișat. Fă asta la întâmplare, dar asigură-te că ai umplut toate golurile. După ce e terminată inima, trece lâna sau ața înspre capul fiecărui șurub pentru a accentua modelul.
 3. Pasul 3: Fixează agrafele foto pe bucata de lemn cu clei cu uscare rapidă. Alege-ți fotografiile preferate și fixează-le în agrafele respective.

Evaluare

Evaluaţi această instrucţiune pas-cu-pas.

Cum să faci o inimă decorativă de perete din lemn pentru fotografii

5
5 of 5

1 total

 • 5
  1
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0