Cum să construiți un hotel pentru insecte

82% of 100%
Dați o mână de ajutor naturii construind un hotel pentru insecte pentru grădina dvs. Primăvara și vara va servi drept loc de odihnă și înmulțire, iar în lunile reci și ploioase este perfect pentru albinele, bondarii, gărgărițele și fluturii care hibernează. Hotelurile pentru insecte sunt ultimul răcnet. Și puteți construi singur unul, în câțiva pași simpli.
 1. Pasul 1: Utilizați ferăstrăul circular pentru a tăia două plăci de 70 cm (lateral), o placă de 23,2 cm, o placă de 25 cm și patru plăci de 20 cm.
 2. Pasul 2: Înclinați pendularul și tăiați părțile proeminente de sus pe diagonală, în unghi de 45 de grade. Acolo va fi amplasat acoperișul.
 3. Pasul 3: Utilizați șlefuitorul pentru e netezi muchiile tăiate.
 4. Pasul 4: Înșurubați cele patru plăci între cele două laturi ale hotelului pentru insecte. Utilizați un cap de burghiu subțire atunci când dați găurile, pentru a preveni despicarea lemnului. Începeți cu partea de jos, pentru a vă asigura că este nivelată, și lăsați întotdeauna o distanță de circa 20 cm între plăci. Lăsați o distanță de circa 10 cm în partea de sus.
 5. Pasul 5: Acum înșurubați cele două jumătăți ale acoperișului împreună, pe diagonală, în unghi de 90 de grade și fixați-le cu șuruburi, în partea de sus.
 6. SUGESTIE!

  Nu vopsiți și nu dați cu lac hotelul pentru insecte. Mirosul va îndepărta insectele.
 7. Pasul 6: Înșurubați un șurub în perete sau într-un gard și agățați hotelul pentru insecte de acesta.
 8. Pasul 7: Acum este momentul să umpleți hotelul. Cu ajutorul pendularului, tăiați bețele din bambus în bucăți și umpleți un compartiment din hotel cu acestea. Aliniați-le în față, pentru a obține un aspect optim.
 9. Pasul 8: Tăiați trunchiurile de copac cu pendularul. Apoi dați câteva găuri adânci, cu diferite capete de burghiu (de găurire de viteză) în trunchiuri. În mod ideal, orificiile trebuie să aibă diametrul între 2 și 9 mm. Umpleți celelalte compartimente cu scoarță, așchii din lemn, lână de lemn și conuri de pin. Insectele vor fi recunoscătoare.

Evaluare

Evaluaţi această instrucţiune pas-cu-pas.

Cum să construiți un hotel pentru insecte

4.1
4.1 of 5

16 total

 • 5
  10
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  3