SKIL prezintă...
Multe unelte inovatoare cu şi fără fir au fost adăugate la gama curentă de burghie, ferăstraie, şlefuitoarele şi alte unelte electrice.
#Skilhelps
#SKILhelps
SKIL vă oferă tot ce aveţi nevoie pentru efectuarea lucrărilor într-un mod rapid şi convenabil. De la instrucţiuni pas-cu-pas privind lucrările până la explicaţii clare despre cum să utilizaţi sculele.
Brushless: Mai repede, mai bine și mai durabil
Lucrare dificilă? Uneltele cu acumulatori, fără perii, sunt exact ceea ce vă trebuie! Ele sunt acționate de motoare fără perii. Aceasta le face mai rapide și mai puternice decât uneltele comparabile cu motoare cu perii. De asemenea, ele durează de 10 ori mai mult!
Vești proaspete...
Fie că lipiți, ceruiți skiuri sau decapați vopseaua, cu noile noastre pistoale cu aer cald controlate electronic puteți fi sigur că veți obține rezultate optime.
Descoperiți...
Gama excelentă de unelte SKIL cu laser și de măsurare, cu multe caracteristici inovatoare și inteligente.
Istoric
Istoric
În 1923, Edmond Michel a inventat primul ferăstrău electric din lume. Alături de partenerul săi de afaceri, Joseph Sullivan, el a fondat compania Skilsaw Incorporate. Aceasta a marcat începutul dezvoltării unei serii aproape nelimitate de unelte electrice de succes.