Lucraţi mai mult timp!

Puteţi utiliza revoluţionara maşină de găurit „Hybrid Power” 2461 de la SKIL în mod autonom, cu acumulator şi conectând cablul.

Fără frustrări cauzate de descărcarea acumulatorului
Când nivelul acumulatorului este redus, nu trebuie decât să conectaţi cablul de 6 metri pentru a lucra mai mult timp. Indicatorul de nivel al bateriei indică momentul în care cablul trebuie conectat la sculă.
Conectaţi şi lucraţi
Cu cablul conectat, bateria se încarcă automat oricând comutatorul de pornire nu este apăsat. Acest lucru înseamnă că puteţi lucra mai mult timp începând chiar de acum.
Cea mai lungă durată de funcţionare a acumulatorului din această clasă de scule

Un institut de testare independent a testat performanţele tehnologiei „Hybrid Power”. Rezultatele arată că, având cablul conectat, puteţi înşuruba cu cel puţin 184% mai multe şuruburi folosind modelul SKIL 2461, în comparaţie cu sculele oferite de concurentă. În realitate, numărul este chiar mai mare. De asemenea, rezultatele arată că încărcarea adaugă acumulatorului mai multă energie decât utilizaţi în realizate la un proiect. Acest lucru înseamnă că puteţi lucra mai mult.

„Funcţionează întreaga zi!”

Andrew Myers este un artist care creează portrete şi artă narativă folosind şuruburi. Andrew a testat maşina de găurit cu acumulator „Hybrid Power” şi a creat lucrarea „I’m Letting Go”.