Hm…

Măcar de-aţi avea o maşină „Urban Mower”. Aflaţi de ce aici sau citiţi mai multe.

Manevrabilitate optimă

SKIL 0711 „Urban Mower” este o maşină de tuns iarba cu roţi frontale pivotante unice, care asigură o manevrabilitate optimă. Nu a fost niciodată atât de uşor să lucraţi pe lângă obiectele din grădina dvs. Ridicarea obiectelor grele este de domeniul trecutului datorită acestei unelte cu greutate redusă care poate fi repoziţionată uşor atunci când începeţi o nouă cursă.

Performanţe bune şi înălţime reglabilă de tăiere
Motorul de mare turaţie, de 9500 rot/min, care economiseşte energie, este suficient de puternic pentru a-şi face treaba eficient. Vă veţi bucura în scurt timp de un gazon tuns perfect. Alegeţi înălţimea de tuns potrivită: există trei setări dintre care puteţi alege, pentru a asigura un finisaj perfect de fiecare dată.
Depozitare uşoară

Această maşină de tuns iarba face parte din gama „Urban Series” de unelte SKIL pentru grădinărit, practice şi care economisesc spaţiu. Cu ajutorul sabotului de parcare util, maşina SKIL 0711 „Urban Mower” poate fi sprijinită comod de perete după utilizare.

Lame durabile şi flexibile

Maşina SKIL 0711 „Urban Mower” este prevăzută cu lame de tăiere durabile şi flexibile. Acestea nu ruginesc şi nu se tocesc. În orice caz, pot fi înlocuite foarte uşor dacă este necesar. Au dimensiuni standard, de aceea sunt disponibile pe scară largă. Acestea fiind spuse, aceste lame de tăiere durabile au numeroase avantaje faţă de lamele metalice.