Trimiteţi muşchiul la plimbare
SKIL 0701 este unealta ideală pentru greblarea sau afânarea gazonului.
Eficienţă şi eficacitate
Controlarea unei greble manuale de gazon presupune mult efort; însă SKIL 0701 îndepărtează muşchiul în mod rapid şi comod. În timp ce o greblă greoaie de gazon poate fi adesea greu de manevrat, extractorul de muşchi SKIL „Moss extractor” vă oferă multă libertate de mişcare. Foarte comod atunci când trebuie să lucraţi pe lângă echipamentele de exterior şi straturile de flori.
Rezultate rapide: 50m² în 25 de minute
Extractorul de muşchi „Moss extractor” – numele spune totul: această unealtă elimină în mod eficient muşchiul de pe gazon. Rapid: poate acoperi cu uşurinţă 50m² în doar 25 de minute.
Lame durabile şi flexibile

Grebla de gazon SKIL 0701 este prevăzută cu lame de tăiere durabile şi flexibile. Acestea nu ruginesc şi nu se tocesc. În orice caz, pot fi înlocuite foarte uşor dacă este necesar. Au dimensiuni standard, de aceea sunt disponibile pe scară largă. Acestea fiind spuse, aceste lame de tăiere durabile au numeroase avantaje faţă de lamele metalice.

Depozitare uşoară

Această greblă de gazon face parte din gama „Urban Series” de unelte SKIL pentru grădinărit, practice şi care economisesc spaţiu. Grebla de gazon SKIL 0701 este furnizată cu o şină „Easy Storage” (Depozitare uşoară), care vă permite să o suspendaţi pe perete după utilizare, economisind spaţiu preţios.

#Skilhelps
Dacă aveţi gazon, probabil v-aţi confruntat cu formarea muşchiului. Muşchiul care se dezvoltă adesea pe gazon nu este doar dăunător pentru creşterea ierbii, ci are şi un aspect neplăcut. SKIL vă explică cum puteţi grebla sau afâna gazonul şi cum puteţi preveni formarea muşchiului de la bun început.