Eliminarea fără dureri a buruienilor
Nu vă place să rupeţi buruienile din cauza posibilelor dureri de genunchi sau de spate? SKIL are soluţia!
Îndepărtaţi buruienile
Unealta SKIL 0700 „Weedbuster” este o perie electrică pentru buruieni care elimină rapid şi eficient buruienile încăpăţânate, muşchiul şi plantele mici dintre dale. Mânerul telescopic al uneltei „Weedbuster” asigură întotdeauna o poziţie de lucru confortabilă. Nu mai este nevoie să rupeţi buruienile cu mâna. Şi nu mai este nevoie să utilizaţi erbicide toxice. Deci cum funcţionează?
Perie solidă din oţel
Tot ce trebuie să faceţi este să porniţi unealta SKIL 0700 „Weedbuster” şi să lăsaţi peria din oţel să îşi facă treaba. Îndepărtează buruienile cu uşurinţă la 3000 rot/min. Puteţi vedea poziţia exactă a periei pe capacul de protecţie, ceea ce vă permite să direcţionaţi corect unealta. Îndepărtarea buruienilor nu a fost niciodată atât de uşoară!
Depozitare uşoară

Această perie pentru buruieni face parte din gama „Urban Series” de unelte SKIL pentru grădinărit practice şi care economisesc spaţiu. Unealta SKIL 0700 „Weedbuster” este furnizată cu o şină „Easy Storage” (depozitare uşoară), care vă permite să o suspendaţi pe perete după utilizare, economisind spaţiu preţios.